Hallaien!

Nos, az elmúlt néhány nap bulikoncentrációja igencsak magas volt, ezért utólag is elnézést kisebb blogmentes időszakért, de egy képes buliösszefoglalóval igyekszem kárpótolni mindenkit. Csütörtökön (mert a héten pénteken még nem kezdődött el a szerves laborunk) koccintottunk néhányat megérkezésünkre, aztán miután kellően felemésztettük a rejtett piatartalékainkat, nekivágtunk a norvég éjszakának. A célpont a Tiger tiger nevű klub volt, ahova szegény Bálintot nem engedték be, mert csak 19, ekkor ebből kis kavar volt, mármint csak egymás között, de végül Bálint hazament, mert valószínűleg máshova sem mehetett volna be.

Ettől függetlenül a buli egészen jól sikerült, íme néhány kép tanúságul, legalább bemutatok mindenkit, aki nem antipartiarc. Tehát balról jobbra: Zoli, aki már nagyon jól beszél norvégul és jogász (ezért kissé ittasan előszeretettel hajtogatja mindenkinek, hogy "beperellek!". Különben ezt józanul is:P) már másfél éve itt van, mellette Maci, akit nem kell bemutatni, eggyel jobbra szintén (legalábbis ezen a blogon) ismert személy, mellettem Laura, aki a helyi közgáz padjait koptatja már második szemeszterében, végül pedig Feri, aki ismét hegesztett nekem internetet! Különben ő matekos PHD-hallgató.

Íme a partykép egy Laurával kevesebben és egy Petivel többen:)

 

 

 

 

 

 

Ugyanez balra egy Ferivel kevesebben és egy Laurával többen:P Illetve fölül Zolival és Laurával. Na remélem a mai blog után már egész jól mennek majd a nevekhez arcok kapcsolása:P

 

 

 

 

 

 

Ezenkívül Bergenben a fák továbbra is szépek:

Hát igen, ehhez no comment. Szóval a csütörtök miatt a péntek eléggé rövid volt, délben mindenki fölébredt, aztán igazából döglődtünk. Sajnos ez Haraldra nem vonatkozik. Ja és köszönöm Harald be nem következett halálával kapcsolatos megjegyzéseket, nagyon sok okkulnivaló volt bennük:P

Aztán túlestem az első mosásomon, juhúúú.

Aztán ezután még lenéztünk a klubba, ahol Feri kizsarolta belőlem a netért cserébe, hogy még maradjak (:P), végülis igaza volt, mert így még normális zenére is lehetett táncolni. Meg hát kicsit csocsóztunk is, érdekes módon partnereim közül Abdullah igazán pozitív hatással van rám, mert sokkal jobb vagyok, ha vele játszom. Éljenek a kurd csocsósok!

És zárásképp mivel megígértem, hogy norvég nyelvleckéket adok, ezért első fontos kifejezés, amit elköszönésnél szoktak használni: Ha det bra! (há debra) Kb. annyit jelent, hogy viszontlátásra, vagy hogy isten veled, stb. De mi még otthon norvégórán kitaláltuk, hogy a há devlá, mindenki által sejthető módon hangsúlyozva sokkal viccesebb:P Szóval gyerekek há devla!

 

 

Szerző: sziborka  2009.01.17. 14:26 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zitusfranorge.blog.hu/api/trackback/id/tr48883524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hodor 2009.01.17. 15:29:53

Szia!
Végre én is boldogultam a regisztrálással, valamint akadt is egy kis időm az olvasásra is. Még nem olvastam mindent, de a héten igyekszem pótolni. Látom jól haladsz a csocsóval!
Azért ne felejtsd el a párod!

Homonyik Dóra Magyarország:)

lédabéla 2009.01.17. 22:19:17

halihó!!!
még a múltkor mikor beszéltünk regisztráltam, aztán sikeresen elfelejtettem a jelszavam, legalábbis máig azt hittem, de kiderült h a másik email címemmel kéne bejelentkeznem..
2o alatt nem lehet bejutni sehova??? akkor asszem még várnom kell, h kimenjek;)
tényleg milyenek a kinti szőke legolasok? bocs study..:P
no légy jóó, sajnos rám vár a pénzügy
ja és bence is puszil:*

keresztanyu1 2009.01.18. 12:30:32

Hát igen végre rájöttem anyád segítségével, hogy hogy tudok ide írni na ja.A képek nagyon jók és baró, hogy buliztok is és mellesleg a norvég tudásod is gyarapodik velünk együtt hát mindenkinek há devla.
süti beállítások módosítása