Kedves gyerekek! Elmesélek nektek egy történetet, de csak ha NEMIJEDTEKMEG! (azon olvasóinktól, akik esetleg nem ismernék a rémálomföld című örök klasszikust, elnézést, és nézzék meg! itt nincsenek küklopfok:P)

Véletlen kihagytam a tegnapi blogbejegyzésből a Tóni-sztorit, aki tegnapelőtt letette a szemüvegét az asztalra, mire az egészen váratlan módon kettétört, úgyhogy másnap Tónit sikerült megörökíteni chemometrián, ahogy próbálkozik. Olyan mint egy intelligens kultúr-kalóz, akinek a bőrkötés helyett fél szemüveg van a szemén. Persze ma már mindenki így hordta a suliban, ikonok vagyunk:P Egyébként sikerült megcsináltatnia, úgyhogy már semmi gond. Gondolom holnapra a norvégok is összeragasztgatják:P

Ma egyébként elmentünk a Freetexbe, ami félig antikvitás-félig turkáló jellegű bolt, mindenféle használt cuccal, úgyhogy beruháztam egy terítőre, amire eddig mindenki azt hitte, hogy sál, úgyhogy eléggé 2 in 1. Aztán még lenéztünk kicsit Bryggenhez, azzal a hátsó szándékkal, hogy felfedezzük a bryggeni ásványshopot, ami Maci segédletével sikerült is. És el is érkeztünk a blog azon jeles pillanatához, amikor is felkerül az első (de nem utolsó!) kacsás fénykép, gumimacik nagy örömére. Végülis a kedvenc fotós témámról van szó, Benelux óta:)

Na de visszaevezve Bryggenhez (stílszerűen) találtunk még mást is a vízben.

Igen, ez egy bevásárlókocsi. Állítólag csomó bringa is szokott lenni a vízben, de kipucolják időről időre. Egyébként nagyon sok tengeri csillag is van, ez nem tudom mennyire látszik.

 

 

Aztán még egy nagyon szép művészfotó is készült az unesco "ez itt a világörökség része" című tábláján:

 

 

Ásványos boltot is felfedeztük végül, és sikerült csak két pici kis gránáttal megúsznom a vásárlást, de asszem nem most voltam ott utoljára. Ja és a lényeg, hogy elkészült a nap képe:

 

 

 

 

Ezen kívül voltunk lányokkal shoppingolni (tusfürdőt:P), aztán Petivel nagyon vicces és felhívom a figyelmet, hogy nem igazi képeket csináltunk, melyeknek Harald volt a középpontjában, aki mellesleg nagyon élvezte, hogy foglalkoznak vele, mindenesetre nem merem feltenni a képeket, mert jön a greenpeace meg minden, még úgy sem, hogy sem testi sem lelki sebet nem okoztunk a nyúlnak (habár fordítva egyik sem igaz), de azért ízelítőül kaptok egyet:

Szóval azért elmondom, a nap két kérdését: 

1. Piros-e Peti szeme a valóságban?

2. Piros-e Harald szeme a valóságban?

A képeket elnézve a nyúlfülesek szemfülesek azt is észrevehetik, hogy Harald pórázaként mi szuperál. (mókát félretéve valaki nehogy azt higgye, hogy bántottuk, aki ismer [és elvileg ugye azok olvassák ezt a blogot], az ismeri az állatszeretetem, úgyhogy Harald tényleg tökre élvezte a dolgot)

 

Szerző: sziborka  2009.01.21. 13:57 11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zitusfranorge.blog.hu/api/trackback/id/tr38893397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DWade 2009.01.21. 14:34:39

Na végre már egy kacsás kép, már hiányoltam. Látom, ahogy hazajössz, összegyűlünk nálam és megnézzük a norvégiás képeket, amik 90%-án állatok, fák és Harold szerepel :D

MorzsaCsilla 2009.01.21. 14:51:54

én nem tom, olyan kis helyes nyúlnak látszik ez, el se tudom képzelni, hogy képes ilyen gaz bitang cselekedetekre...bár a gyalog galoppban is így indult a dolog...
tesóm kalandja is így kezdődött egy gúnárral vagy pulykával már nem emlékszem...mondták neki h ne menjen nagyon közel, mondta hogy jó, na még egy kicsit, na még egy kicsit, olyan kis ártatlan jószágoknak néztek ki...egyszer csak azt látjuk-egészen gyűrűk ura szerű orkos-üldözős kép van előttem- hogy kiabál és nagyon fut felénk, majd pár mp múlva felsejlett a megvadult baromfihad mögötte, akk üldözőbe vették...: )))

MorzsaCsilla 2009.01.21. 14:55:11

a bevásárlókosarakról meg annyit, hogy valamiben a tengeri csillagoknak is haza kell vinniük a vízi tesco-ból a dolgokat...a papírszatyor elázna, a műanyaggyártásban pedig nincs komparatív előnyük( hú ezér ne szóljatok meg)...így hát marad a bevásárlókocsi...

blizzard 2009.01.21. 15:55:57

hello!

már majdnem érdeklődtem hol marad az előre legyártott topic cím:D remélem több képet is látok, de azér Dóri elé ne kerüljenek, amíg ide nem ér és látja, hogy semmi baja az állatjának:D

Pene 2009.01.22. 02:14:14

hogy stilusos legyek, megerkeztem en is a fedelzetre:D (az a hajo eszmeletlenul tetszik.)

Joe McGyver 2009.01.22. 16:10:12

jaj Zita, hiszen Harald olyan kis ennivaló...ezaz, lődd le a nyulat és egyétek meg!!! a greenpeace-nek pedig csak a bunny suicides c. képregény-típusú valamit tudom ajánlani, aminek az az alapja, hogy a nyulak mindig önszántukból akarnak meghalni, és bárhol a talpad alá ugranak, hogy véletlenül agyontaposd őket.(ízelítő: www.jimmyr.com/blog/Bunny_Suicide_Comic_Pics_226_2007.php )
úgyhogy lehet, h Harald is egy elkeseredett öngyilkosjelölt, csak ti nem adjátok meg neki a kegyelemdöfést.

Zita, nem mondtad neki, h "ezt nem szabad, hülye nyúlfejű nyúl"?:D

kandela 2009.01.22. 17:45:18

ÁÁÁÁÁÁ ez az öngyilkos nyulas honlap nagyon kész. De lehet belőle csemegézni Harlad ellen :P

lilacsirka 2009.01.23. 23:13:15

óóóóó ez a hajós kép olyan, mint a pocahontasban amikor indul a kikötőből...én egy ilyet kérek! mármint hajót:P

T.Orsi 2009.01.25. 08:58:37

hmhm...ablog ugyan mehalt pár napja, de mi azért kommentezzünk :P:P
szal íme pár gyilkos poén Zitus, ha unatkozol:

A Pál utcai fiúk ülnek a szobában, beszélgetnek. Boka észreveszi, hogy a postás bedob valamit a postaládába, s megszólal:
"- Menj ki, nézd meg, nem-e csekk, Ernő!"

- Hogy hívják a kommandós sünt?
- Eksün.

- Hogy hívják a hallássérült macskát?
- Sücat.

na pusszantás mindenkinek :*

színesflóra 2009.01.25. 14:13:48

Halihó!

Mivel tényleg sunyul a blog (ugye jól vagy Zita???) én is megszólalok, de most nem teszek senkit tönkre a kilóméteres kommenttel. Szóval csak egy youtubos videóval kedveskednék.Szerintem haláli.:
Italian man who went to Malta:
www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0
Remélem Zitus rólad nem lesz hasonló videó ( hungarian woman who went to Norway :D:D:D)
Ja és Ori a sünis viccet én külön köszönöm!(L)
Pusszancs

Anyu66 2009.01.25. 17:41:01

Helló mindenkinek,
tényleg nincs már 4 napja bejegyzés. Szeretnénk tudni rólad, legalább olyan részletességgel, mint korábban. Kíváncsian várjuk a következő bejegyzést.
na pusszantás
süti beállítások módosítása